Instagram – новият шанс за малкият бизнес.

Posted on

Instagram платформата постоянно набира скорост, а това определено овеличава ползвателите и като социален канал за популяризиране на малкият бизнеси и ангажиране на аудиторията му. Насочваме вниманието към Instagram, защото в България малкият бизнес има шанс и потенциал за изява там.

За да се възползвате от тези  възможности в Instagram  платформата със собствени сили  обаче ще е нужно да претежавате дигитално умение по поддръжка на вашата Истаграм страница!

Приемете като добронамерен жест  към малкият бизнес от наша страна  видео поредицата ни в която  може да  научите как да правите, Фейсбук или Instagram реклама и  рекламни банери.

Това  определено ще помогне  на малкият ви бизнес вие как мислите!

Не подценявайте шанса който ви даваме да придобиете дигитални умения за подобряване възможноста вашата деиност да бъде по-добре поозиционирана в социалната платформа!

Дигиталните умения, които дават  по-голям шанс за малкият бизнес в Instagram – кои са те?

С нашият видео курс при минимална инвестиция на ден ще получите възможности за видими резултати . При това вие ще се научите сами да поддържате страницата си в Instagram.

За тези който искат да четат теориите на дигиталните специалисти за възможности на малкият бизнес в Instagram могат да видят  по-долу!

– реклама в Истаграм и Фейсбук
Подобрете шансът на малъкият си бизнес в Instagram с видеокурсът на платформата newsoftcom.com?

И така няма време за губене за тези които искат да се учат гледайки  ето какво сме ви подготвили видео поредица, която да ви научи как да дадете по-голям шанс в социалният канал на вашата биес.

Първо: Трябва да се позиционирате в платформата в която сте решили да рекламирате вашият малък бизнес,  на кратко трябва да си направите страница в Instagram или Фейсб ук.

– поддръжка на страница  в Истаграм ;– гледайте колкото е нужно!

Вече правите сами страницата си в социалният канал,  знаете как да я поддържате , но ви се иска да повишите посещението  там повече потребители наплатфорната да виждат вашите послания и да ви следват.

Второ: без маркетинг няма да се получи, затова е следващото видео;

– за по-добрър шанс – Истаграм и Фейсбук реклама;

страницата ви и в Instagram  трябва да е по-лесна за отваряне от смартфони и таблети( вече повечето потребители в социалните мрежи щеви следват през тези устройства било то в метрото, автобуса, кафенето или  вървейки по улицата)

Трето: Добре е да знаете повече за банерите и с какви размери да са те, суотношението  текст / снимка също е важно вижте по-долу!

– размери на рекламни банери;

Надяваме се че не е трудно обучението с видео – гледайте колкото е необходимо!

За повече в областа на дигиталните услуги посетете страницата  за Уеб Дизайн на New Soft . Там вие може да се свържете с нас и да научитее повече за това как ние и нашите партньоири работим успешно!

Другите се интересуват и от това:
–  Google реклама;
–  рекламен клип за YouTube;
Защо да ползваме Уеб Услуги от New Soft Com?

Ние от New Soft Com сме експерти в разработката и дизайна на уеб страници. Дългогодишният ни опит в дизайн на  сайтове за всички видове устройства компютър, телефон и таблет ни е научил че най важното след добрият дизайн е и лесната употреба и навигация на уеб сайта.

Надявамe се че видеото и блогът ще ви бъдат полезни. Ако е така ще се радвамe да ги споделите и да се абонирате за нас.

Предишни наши публикации:
– оптикизация на сайт в  Google