Google маркетинг – необходима инвестиция

Posted on

Всички развиващи се успешно бизнеси днешно време имат онлайн присъствие и няма как да не е така. Ръстът на печалбите от електронна търговия за някои браншове надминава значително тези на физическите магазини и това е в резултат на инвестициите в маркетингови кампании позиционирани в Google и социалните мрежи. Електронната търговия бележи невиждани ръстове в последните няколко години и тенденцията е този ръст да се запази.

Темпове на нарастване за нашият регион Источна Европа разбирасе са  по – бавни, но това   не спестява финансови разходи за дигитален маркетинг на фирмите очакващи растеж.

Печеливша ли е инвестицията в Google маркетинг?

Правилният Google маркетинг може да увеличи  печалбите ви, независимо с какъв бизнес се занимавате. Голяма част от онлайн магазините инвестират или планират да го сторят влагайки средства за реклама в интернет пространството и SEO оптимизация в търсачка на Google, което естественно засилва онлайн присъствието, пополяризира марката, бизнесът става по – откриваем от клиентите, което предполага увеличаване на приходите им.

Ако вие искате бизнесът ви да бъде лесно откриваем в най-голямата интернет  търсачка, то Google платформата е задължителното мястото където с реклама ще привлечете най-много потенциални клиенти.

Тук може да научите повече:
– реклама в Гугъл

При необходимост от  консултация или повече информация в областа на дигиталният маркетинг като цяло или конкретно по темата то посетете страницата на NewSoftCom.

Какво трябва да знаете за дигитална агенция New Soft Com?

За последните 8 години на платформата за дигитално обслужване  NewSoftCom ние създадохме много партньорства и приятелства и винаги сме се старали да бъдем запомнени, както с добрата работа, така и като лоялни и доверени бизнес партньори.

Искаме да подчертаем че според нас подходът е строго индивидуален и ще тряба да научим повече за вашият бизнес или идеи за да говорим след това за необходимите стъпки които ще  трябва да предприемем съвместно! Естественно ще ви предложим специализирани дигителни услуги в зависимост от Вашите нужди, бюджет и размер на вашият бизнес.

При условие че бюджетът ви е ограничен а се нуждаете неотложно от реклама, свържете се с нас  и ще ви предложим вариант на достъпна раклама с направа на видео клип за YouTube .

Друг достъпен вариант за реклама на вашата дейност е, като имате присъствие в социалните мрежи Instagram и Facebook. Създайте страница на вашият бизнес тук, ако все още нямате  и я поддържайте ежедневно, това както казахме определено ще помогне за пополяризирането на дейността ви. При правилен анализ и последващи адекватни действия дори ще  подобрите значително финансовите резултати от вашата дейност.

 

За повече в областа на дигиталният маркетинг и как ние съвместно с нашите партньоири работим успешно посетете страницита на   дигитална агенция New Soft Com или  платформата и BeМedio .

Те избраха да работят с нас Douglas Beauty Zone, Happy Women, Top Seller и др. И вие можете да сте сред тях, очакваме ви!

Други наши публикации:
– реклама за прохождащи;