Google Маркетинг – как да го напраавим печеливша инвестиция?

Posted on

 

Едва ли остана бизнес, който да няма онлайн присъствие към днешна дата. Ръстът на печалбите от е-комерс за някои браншове надминава тези на физическите магазини и това е в резултат на инвестициите в маркетингови кампании позиционирани в Google и социалните мрежи. Електронната търговия бележи невиждани ръстове в последните няколко години и тенденцията е този ръст да се запази. Този растеж е разбира се с  по – бавни темпове за нашият регион Источна Европа. Това обаче  не спестява на фирмите присъщващи на него  от
заделените бюджетни средства за маркетинг.

Как да напраавим печеливша инвестицията в Google маркетинг?

Правилният Google маркетинг може да увеличи  печалбите ви, независимо с какъв бизнес се занимавате. Голяма част от онлайн магазините вече влагат крупни суми за PPС реклама и SEO оптимизация, което в последствие увеличава приходите и пополяризира марката им.

Инвестирайки в Гугъл пеклама засилвате онлайн присъствието на вашият бизнес.

Онлайн бизнесът е по-лесно достъпен за клиентите благодарение на професионалния Google маркетинг.

Ако вие искате да бъдете намерени в най-голямата търсачка на света, то Google платформата е мястото където с реклама ще привлечете най-много потенциални клиенти.
Ние мислим така, ако има единомислие и вие се нуждаете от  консултация в областа на дигиталният маркетинг по темата елате на страницата ни .

Какво трябва да знаете за дигитална агенция New Soft Com?

За последните 8 години на платформата за дигитално обслужване на New Soft Com ние създадохме много партньорства и приятелства и винаги сме се старали да бъдем запомнени, както с добрата работа, така и като лоялни и доверени бизнес партньори. Ето и някои от тези които избраха да работят с нас Douglas Beauty Zone, Happy Women, Top Seller и др.

Свържете се с нас тук при необходимост от достъпна за вас реклама,  и ще ви научим да си  направте рекламно видео в YouTube .

Най вероятно ще имате нужда да подобрите рейтинга си в google  ( клипът ви да е класиран на по-предна позиция в листата на търсачката).

Ще ви е от полза да знаете и как да насочвате посещения от YouTube клипът към Facebook (от вашата страница към вашивт клип) и обратно. Това както казахме определено ще помогне за пополяризирането на дейността ви, при правилният анализ и последващи стъпки.

Другите се интересуват и от :
– поддръжка на Facebook Страница;
– поддръжка на Instagram ;
– Гугъл реклама виж тук;

За повече в областа на дигиталният маркетинг и как ние съвместно с нашите партньоири работим успешно посетете страницитае на   дигитална агенция New Soft Com и платформата и BeМedio . Там вие може да научите повече!

Вие също можете да сте като тези за които работим , стига да го искате истински!

Вижте и това:
– Оптимизация на саит в Гугъл;