Създаване на Facebook кампания, Фен страница и приложения

Как да използваме изградената от Fаcebook платформа, за да доведем потребителя на нашия уеб сайт, и как това би се отразило на цялостната посещаемост и трафик към нашия уеб сайт?

За доведем Фейсбук потребител на нашият сайт е необходимо провеждането на Fаcebook кампания. За да се реализира една успешна Фейсбук кампания е необходимо създаване на специално приложение инсталирано на нашата фейсбук фен страница. За да постигнем необходимият успех за нашата кампания е необходимо приложението да бъде изработено специално според изискванията за успех на дадената кампания.

Защо да съсредоточим вниманието си към Facebook:

– 800 000 000 милиона потребители по цял свят;
– Повече от 400 000 000 ежедневно активни потребители;
– Повече от 100 000 000 фен страници;
– Повече от 1 300 000 потребители в България;
– Повече от 800 000 ежедневно активни българи. Предвид фактите сами се убеждавате, че това е един огромен и за радост все още неразвит пазар за България.

През 2007 година Facebook разработи мощната платформа за Facebook Маркетинг, като чрез система от плъгини, бутони, коментари и други скриптове и платформи, позволи на всеки уеб сайт да се свърже с платформата на Facebook.От тогава бяха създадени милиони фен страници, приложения и други.

Ако и Вие оценявате огромния потенциал и искате едно уникално присъствие в един от най-големите български и световни пазари, ако имате идея за рекламна кампания на платформата на Facebook или искате да се възползвате от този пазар, но нямате идеи – свържете се с нас. Ние имаме идеите и знаем как да подсигурим Вашия успех. сигурно ви интересува:

сигурно ви интересува:

» Подръжка на Фейсбук Фен Страница

» Създаване на Facebook страница на фирма

» Гугъл Оптимизация за сайт

» Поддръжка на Инстаграм

» Създаване на инстаграм страница