Подръжка на Фейсбук Страница – Изработка на Фейсбук Приложение

Поддръжка на фейсбук страница. С повече от от 800 000 000 милиона потребители в целия свят и 2 000 000 само в България Фейсбук се превръща в най-голямата арена за маркетингово надмощие. Милиони фирми по света използват социалната мрежа за обвързване на клиентите с развитието, популяризирането и успеха на своя бизнес чрез създаването и поддържането на Фейсбук страница.

В днешни дни е все по-важна прозрачността и близостта на бизнеса ни с нашите клиенти. Бизнесът има нужда от това да знае какво харесва потребителя и какво иска да се подобри в нашия продукт или услуга.

Най-добрият начин за изграждане на лично отношения между бизнеса и клиентите е създаването и поддръжката на Фен страница във Фейсбук.

Създаване и Подръжка на фейсбук страница

Създаването на Фен страница за бизнеса позволява използването на следните модули и инструменти: Публикуване на статии, снимки, фирмена информация, дискусии, обекти и други. От своя страна потребителят има възможност да добавя коментари, споделя харесва или не дадена публикация на вашата фирмена страница. Най-хубавото е, че веднъж потребителят харесал вашата странаца, той се абонира за всяка следваща публикация, която ще направите на вашата фейсбук страница. Както сигурно вече знаете това е най-могъщият маркетингов инструмент във Фейсбук.

Абонирайки много потребители, вие изграждате един стабилен канал за реклама на вашия бизнес, и по този начин увеличавате трафика, както към вашата фен страница и респективно към вашия сайт, офиси и магазини.

За да разберете правотата на думите по-горе ще ви споделим , че едни от добре поддържаните фен страници в България имат повече от 50 000 до 100 000 абонирани потребители и така Fecebook се превръща в основен канал за реклама и респективно продажби. Тези цифри звучат добре за вас. Успехът Поддръжката на фейсбук страница е обаче е плод на ежедневен труд. Ако вие искате да постигнете тези резултати ще е необходимо да наемете специалист или да отделите много време правейки го сами.

Изработка на приложение за Фейсбук

Изработка на фейсбук приложение е друга важна част от поддържане на имиджа на бизнесът ви в Фейсбук. Фесйбук приложенията са основен инструмент за реализация на маркетингови кампании на платформата на Фейсбук. Реално фейсбук приложението е един уеб сайт, който се визуализира изцяло във Фейсбук. Това означава, че възможностите на едно Фейсбук приложение са почти неограничени технически. Новата платформа на Фейсбук позволи приложенията да са със още по-голяма широчина и това дава още по-големи възможности за персонализация на вашето фейсбук приложение и фен страница.

Заявете Създавене и поддръжка на вашата фен страница

Ако огромната аудитория да Фейсбук е предизвикателство за вас то е време да вземете вашата част от печалбата. Обърнете се към екипа ни за да се възползвате от нашият професионализъм или просто консултация за създаване на имиджа ви във Фейсбук. Без значение от това дали искате да ви създадем и поддържаме вашата фейсбук страница, или пък искате изработка на Фейсбук приложение ние от New Soft Com със сигурност можем да ви помогнем. Наши клиенти са както големи и малки фирми в България така и фирми от Европа и Съединените Щати.

сигурно ви интересува:

Поддъжка на фирмена facebook страница

– Поддръжка на инстаграм профил

Оптимизация на Уеб сайт за гугъл (SEO)

Създаване на Facebook Фен страница 

Създаване на instagram страница