Корпоративен Уеб Сайт – изработка и поддръжка

Изработването на корпоративен уеб сайт е един от ключовите моменти за изграждане на имиджа на една компания и/или подобряване на реализацията на услугите и продуктите й. Всички знаем, че клиентите ни избират по първото впечатление. Първото впечатление в бизнеса е вашият уеб сайт.

За да Ви помогнем в избора, ще направим много кратка характеристика на основните функции, на които трябва да отговаря и най-обикновеният уеб сайт, за да се впише в изискванията на днешния динамичен пазар:

– Добре изглеждащ и опростен уеб дизайн. Помнете – колкото по-лесно е на клиента да се ориентира във Вашия уеб сайт, толкова по-лесно ще предпочете точно Вас.
– Добра функционалност и възможност за поддръжка и подмяна на информацията бързо и лесно от самите Вас. Старите статични уеб сайтове не позволяват това.
– Добавяне и премахване на страници от самите Вас.
– Система за управление на изображенията и видео файловете на Вашия уеб сайт.
– Управление на рекламите на Вашия сайт.
– Система за управление на скритото съдържание за подобряване на оптимизацията за Google, Bing и др. Това е абсолютно невъзможно за старите статични разработки. Това е най-важното, за да бъдете открити, много по-важно от самият уеб дизайн на сайта.
– Управление на достъпа до Вашия административен панел, създаване и премахване на потребители.
– Система за правене и отчитане на статистики за посещаемостта на Вашия уеб сайт и др.


сигурно ви интересува:

– Изработка на Уеб сайт

– Изработка на Facebook Фен страница

– Маркетинг, Реклама, Оптимизация на Уеб сайт (SEO)