Реклама за малък бизнес – Facebook Ads

Posted on

Вашият прохождащ бизнес се нуждаре от Facebook реклама и то на достъпна цена. За начало искаме да ви кажем, че това видео е част от поредица видеа за обучение,  която ви учи как да създавате Facebook и Instagram реклами, размер на Банери или видео клип за YouTube.

С присъствие в Фейсбук вие ще генерирате посещенията на страницата правейки качественна Реклама , която определено би помогнала на вашата идея за бизнес.

 

Да направим реклама в facebook с помоща на Видео клип.

Нашата цел е да ви покажем как се прави facebook рекама гледайки видео клип. Това което ни мотивира е че малките също се нуждаят от дигитални услуги, които естествено не са по джоба на всеки. Така че ще ви покажем как с минимална инвестиция може да  получите добри резултати, като вие сами ще управлявате рекламата си  на база ефективност и да достигате до избрани от вас групи потребители.

Това което ви предлагаме е изпитан модел на facebook реклама, в това ще се обедите сами виждайки как го правим  за нашите клиенти тези, които вече са се наложили в електронната търговия.

Фейсбук е предпочитан рекламен канал и правенето Facebook – ads  кампания е по-достъпна от другите социални мрежи. Това което ще научите ще може да използвате също и за рекламиа в Istagram платформата, както и да правите анализ на получените резултати от Facebook  кампанията и какви стъпкит да предприемете след нея.

 

Посетете платформата за дигитален маркетинг BeМedio на Newsoftcom за да се запознаете с теорията за:

-Фейсбук реклама;  – теория;
– правене на рекламна във Facebook    – видео

Там ще прочетете и за реклама за Engament , настройка на Фейсбук профил , Pixel, аудитории, популяризиране на страница, създаване и дизайн на банери.

При нужда от по – професионална реклама на бизнеса ви  може да  се свържете с нас на  Newsoftcom.com.

 

Какво още предлага дигитална агенция Newsoftcom за вас?

Консултантите ни предлагат на вашето внимание още няколко обучения които могатт да са ви от полза и то безплатно. От вас се изисква само да гледате видеата от поредицата за обучение,  колкото е необходимо до постигане на трайни резултати по избраната от вас теме.

Това също ще ви е от полза:
– оптимизация Google – ЕСО;
– размер на банери;

 

Защо да предпочетем видео обучение от Newsoftcom ?

Ние от New Soft Com сме експерти в разработката и дизайна на уеб страници. Дългогодичният ни опит в дизайн на уеб сайтове за всички видове устройства компютър, телефон и таблет ни е научил че най важното след добрият дизайн е и лесната употреба и навигация на уеб сайта.

Ние разработваме всички видове уеб страници, онлайн магазини, уеб каталоци, landing pages и др.

За последните 8 години  създадохме много партньорства и приятелства и винаги сме се старали да бъдем запомнени, както с добрата работа, така и като лоялни и доверени бизнес партньори.

Ако нашата видеопоредица ви хареса подкрепете я, като се абонирате за нея или я споделете с ваши съмишленици!

Предишни  наши публикации:
– рекламни Банери за Фейсбук;