Размер на банери за реклама в Instagram и Facebook.

Posted on

Тук ще може да се научите как вашата Фейсбук или Истаграм страница да е по-пригледн и по-привлекателна за вашите приятели в социалните мрежи, като използвате правилният размер на рекламни Банери.

Така   ще е по лесна за отваряне информащията която публикувате от смартфон и таблет.

Преди да продължим да говорим за Банер размера искаме да ви кажем, че това видео е част от поредица,  която ви учи как да създавате Facebook и Instagram реклами.

Какъв е правилният размер на банери за реклама?

При Facebook и Инстаграм рекламна кампания се създава банер със снимка на вашият продукт , който искате да презентирате, така вашето послание трябва да грабне интереса на потенциалният купувач.

Да не се впускаме в многословие, а да преминем към същността, подготвили сме ви видео урок който ще ви покажа как да правите вашите банер реклама в социалните мрежи, за да отговорят на правилото на съотношение текст/снимка.

Дигиталните дизайнери знаят че рекламите им работят най-добре, с по малко съдържание на текст в снимката разположена на банера за реклама. За това когато се прави графичен дизайн е необходимо да се знае това!

Винаги, когато правите графичен дизайн на вашите банери След това проверете във Facebook overlay too дали текста надвишава 20 %. И ако е така тогава използвайте Facebook Grid Image Checker Tool там ще виждате как може да го наместите така, че да попада в само 5 от 25-те квадранта.

За подробности какъв да е вашият банер размер вижте тук:

– размер на рекламен банер;

При нужда от това дизайна на вашите банери за Instagram и Facebook да потръгнат професионално и вашата визия да е на ниво или се нуждаете от успешна реклама на бизнеса ви ние сме за това.

Другите се интересуват и от:
– Оптимизация на сайт;
– поддръжка на Facebook Страница;
– поддръжка на Instagram;
Защо обучение с   New Soft Com и платформата и BeМedio?

За повече в областа на дигиталният маркетинг и как ние съвместно с нашите партньоири работим успешно посетете страницитае на   дигитална агенция New Soft Com и платформата и BeМedio . Там вие може да научите повече!

Надявам, се че видеото и блог поста ще ви бъдат полезни. Ако е така ще сме ви благодарни  да ги споделите  с приятели и да се абонирате за  нашата поредица.

Вие също можете да сте като тези за които работим , стига да го искате истински!

Вижте и това:
– Как да направим фейсбук реклама сами;