Поддъжка на уеб сайт

За да оцените смисъла и важността на услугата “”Поддъжка на уеб сайт””, може да прочете следващият кратък материал;
Казват, че доброто обслужване се забелязва, когато липсва. Повечето клиенти не биха забелязали, че Вие сте се постарали да имате винаги актуална и полезна информация на Вашия уеб сайт, но със сигурност биха забелязали, ако сте обявили промоция със срок от 1 месец преди около 5-6 месеца.

Както става ясно – актуалната информация и добрата подредба на уеб сайта е от изключителна важност. Това важи още повече за електронни магазини и сайтове с голямо портфолио от продукти и разработки. Не бихте искали някой да направи заявка за продукт, а Вие да го нямате в наличност и да няма от къде да го доставите. Клиентът не би се зарадвал, нали?

Актуалността на сайта подредбата и планираното писане на статии, играе водеща роля и върху неговата оптимизация за Google и другите търсещи машини а това се отразява пряко на неговата посещаемост.

Поддръжката на уеб сайт включва: както неговото постоянно или периодично обновяване, така и писане статии, оптимизация за Google, разработване на нови модули и функционалности, отстраняване на неизправности и други.

Ако и вие оценявате важността на професионална поддръжка на вашият уеб сайт, не се колебайте да се свържете с нас за оферта.

сигурно ви интересува:

» Изработка на уеб сайт- Уеб Дизайн

» Изработка на Интернет Магазин – Електронен Магазин

» Подръжка на Фейсбук Страница – Изработка на Фейсбук Приложение

» Изработка мобилна версия на уеб сайт – Мобилен сайт

» Гугъл Оптимизация (SEO)

» Уеб дизайн и изработка на уеб сайт

» Изработка на Мобилно Приложение

» Уеб Дизайн – Изработка и поддръжка на уеб сайт и приложения