Маркетинг в платформата на Google – необходима инвестиция за B2B бизнесът.

Posted on

Всички развиващи се успешно бизнеси днешно време имат онлайн присъствие и няма как да не е така. Ръстът на печалбите от електронна търговия за някои браншове надминава значително тези на физическите магазини и това е в резултат на инвестициите в маркетингови кампании позиционирани в Google и социалните мрежи.

Електронната търговия бележи невиждани ръстове в последните няколко години и тенденцията е този ръст да се запази. Темпове на нарастване за нашият регион Источна Европа разбира се са  по – бавни, но това   не спестява финансови разходи за дигитален маркетинг на фирмите очакващи растеж.

Защо  инвестиция в Google маркетинг и имали добавена стойност тя?

Правилният Google маркетинг може да увеличи  печалбите ви, независимо с какъв бизнес се занимавате. Голяма част от големите онлайн магазини инвестират за реклама в интернет пространството и SEO оптимизация в търсачка на Google. Това няма как да не засилва онлайн присъствието, пополяризира бранда и  бизнесът им става по – откриваем от потребителите което предполага увеличаване на приходите им от продажби.

 

Ако бизнесът ви е B2B и вие искате да бъдете лесно откриваем от корпоративни клиенти, то  най-голямата търсачка на Google е задължителното мястото където рекламирайки вашата дейност ще сте лесно откриваеми от потенциални крайни клиенти, големи вериги магазини а защо не и големи транс континентални интернет саитове като Амазон, АлиБаба, АлиЕхпрес. Имайте предвид че тяхните маркетингови отдели Работят изцяло и само в интернет и ако вие нямате  присъствие в мрежата просто не съществувате за тях!

Ето защо вашият бизнес ориентиран към търговия на едро се нуждаете не само от Google маркетинг, но и от по-професионално  дигитално обслужване съобразено с последните тенденции.

Какви дигитални услуги предлагат  NewSoftCom?

Консултантите на  Дигитална Агенция NewSoftCom са на мнение , че подходът е строго индивидуален и ще тряба да научат  повече за вашият бизнес или идеи за да се престъпи към  необходимите стъпки които ще  трябва да се предприемат! Тук вие ще получите    специализирани дигителни услуги в зависимост от вашите нужди, бюджет и размер на вашият бизнес.

Ето и някои от услугите с които може да се възползвате  Google SEO  изразяващо се в  добрата дългосрочна стратегия за маркетинг в Гугъл, Управление на Google Adwords кампаниий или бързият начин за привличане на трафик от Google. You Tube Маркетинг е ефективният начин за създаване на доверие в потенциалните клиенти в платгормата на Googl

 

Тук ще научите повече подробности за  маркетинг  в платформата на Google:
– Гугъл маркетинг;

При необходимост от  консултация или пиовече информация в областа на дигиталният маркетинг като цяло или конкретно по темата то посетете страницата на сайта на NewSoftCom  или неговата платформа за дигитални услуги BeМedio.

Защо да предпочетете Newsoftcom?

Консултантите на New Soft Com са с дългогдишен почти десет годишен опит в областта на дигиталният маркетинг, а така също разработка и дизайн на уеб сайтове. При тях вие получавате  и дизайн на уеб сайтове за всички видове устройства компютър, телефон и таблет и не е тайна че и най – добрият дизайн и маркетинг не може да задържи никой на вашият сайт за дълго без той да е лесен за  употреба и навигация.

Предишни  наши публикации:
– рекламни Банери за Фейсбук;