За нас

„New Soft Com” LTD е бързо развиваща се компания на пазара за уеб базиран софтуер в България. Наши клиенти са както големи и малки български компании, така и фирми от Европа и Съединените Американски Щати.

Ценностите, които изповядва компанията, са изцяло ориентирани към предоставяне на качествен, функционален и достъпен за пазара уеб софтуер и приложения. Ние се стараем да изграждаме дълготрайни взаимоотношения с клиентите си.

В екипа на „New Soft Com” LTD работят отлично подготвени специалисти в сферата на IT технологиите и Интернет маркетинга. Ние знаем отлично как да направим Вашето представяне в Интернет най-сполучливо и доходоносно.
Ние ще се постараем да изградим отлична визия на Вашия бизнес, изграждайки и популяризирайки за Вас един отлично изглеждащ и функциониращ уеб сайт, който ще скъси дистанцията между Вас и клиентите Ви.

Ние разработваме и интегрираме всякакви уеб софтуерни приложения, от които има нужда бизнесът Ви:
– Всички видове уеб сайт;
– Системи заплащане и sms системи;
– Билинг системи (системи за цялостно управление на паричните потоци и електронните плащанията от клиентите Ви);
– Системи за управление на резервации;
– Системи за създаване и архивиране на документи;
– и др.

Екипът на „New Soft Com” LTD работи винаги с най-новите и изпитани технологии в сферата на Уеб разработката, маркетинга и реализацията на Вашия бизнес или продукт.
За нас думата “”бизнес”” винаги започва с главно “”Б”” и е много повече от продажбата на продукт или услуга , защото Вашият успех е и наш успех.