Задължително ли е Google – SEO за малкият бизнес

Posted on

Вие искате да резвиете нов бизнес или вече имате малък такъва, и си задавате въпроса след като сте прочели или чули за оптимизация на фирмен сайт Google SEO няма ли и друг начин вашият бизнес да е по-бързо и най вече по-ефтино пезентиран на потребителите?

Естествено че разрешението на проблема има, но повечето работа трябва да се свърши със собственни сили,

Какво е Google – SEO за фирмен сайт?

Google оптимизацията SEO най – кратко казано  e процес  имащ за цел да класира фирменият ви сайт в първа страница на Гугъл търсачката . По точно при задаване на определена ключови думи например изделия и аксесоари от кожа в търсачката вашата страница да се появява на пъряа страница.Така вашият бизнес ще е по – откриваем за тези, които се интересуват от  дейността ви, която може да се опише именно с тези ключови думи!

Оптимизацията  е процес довеждащ посещенията към сайта ви и зависи, както от технически операции, така и от прилагането на маркетингови техники чрез които се подобрява позиционирането ви в Гугъл.

Тук ще може да прочетете повече за процесът на оптимизация:

– Гугъл -SEO за уебсаит;

Така че според нас SEO на вашият фирмен сайт е наложително, ако искате да се развивате в областта на електронната търговия. Трябва да знаете сущо, че този процес  е продължителен, като време (да кажем месеци) до момента в който  успеете да се изкачите на топ страницата в търсачката.

Непремено ли е нужно Google оптимизация?

За едрият бизнес  най-добрият  канал за маркетинг е Google и там е задължително да се прави Google SEO и то качественно такова. При интерес от ваша страна за съвместна работа искаме да подчертаем, че подходът е строго индивидуален и ще тряба да научим повече за вашият бизнес или идеи. Едва тогава  да говорим  за необходимите стъпки които ще  трябва да предприемем съвместно!

При необходимост за по – подробна информация може да се свържете с нас, като посетите платформата ни за дигитални услуги  на  Newsoft.com .

За представителите на нискокапиталовият бизнес предлагаме, като начало да се позиционирате  в социалните мрежи  правейки реклама в Instagram или Facebook. Тук финансирате реклама за определена група от потребители, ако сте напипали точното време и целева група получавате на момента отзиви за предлаганият от вас продукт, дори и спонтанна заявка за покупка. За това вижте материала по долу и се пробвайте- Успех.

Ето това би ви помогнало:
– Фейсбук реклама;
– създаване на Фейсбук страница;

Както забелязвате сме ви препоръчали и  видео материал който ще ви помогне да създадете Фейсбук страница при условие че нямате такава.

Пожелава ме ви успешна и ползотворна работа с наученото до тук а относно SEO на вашият фирмен сайт ако искате да се развивате в областта на електронната търговия не губете време Този процес задължително е по продължителен!

Защо да ползвате услугите на Дигитална Агенция NewSoftCom?

Ние от NewSoftCom имаме опит в дизайн на уеб сайтове за всички видове устройства компютър, телефон и таблет и сме обедени, че да е успешен вашият сайт трябва да е с добр дизайн, лесен за навигация, както и лесно откриваем в Google.

За да се възползвате от нашият опит, свържете се с нас и наш консултат ще ви изготви безплатна  стратегия какви стъпки ще трябва да се изпълнят за да се получат желаните от вас резултати!

Ето и предишни наши публикации.
– по добри възможности  за бизнес с видео в Ютуб;