Дегитализирайте малъкият бизнес – създайте Facebook страница

Posted on

Вие искате да дегитализирате бизнесът си, Facebook е мястото където да рекламирате ефективно своята дейност като за начало особено подходяща стъпка за малкият и прохожяащият бизнес така той ще е позициониран в интернет пространството.

Създайте и поддържайте Facebook страница в социалните мрежи, с добра реклама вие ще представите своят дейност във Facebook и  тoт ще е достъпен и за дигиталното пространство. Тук ще сте в по – конкурентна среда , ще получавате посещения на вашата страница, което е само във плюс за бизнеса ви.

Защо е нужно да създадете страница във Фейсбук, защото този социален канал за сега е по развит и по – популярен у нас.

Какво е нужно, като начало за подържане на Facebook страница?

Ние от дигитална агенция NewSoftCom предлагаме да ви научим как да създадете вашата Фейсбук страница и че  с минимална инвестиция на ден може да се получат видими резултати правейки рекламни кампании в тази социален канал. При това с умело управлявате на  страницата  развивайки вашият продукт   и насочвайки го  към определени потребители.

Тези дейности вие сте правили и досега, но има разбира се какво още да научите за тяхното ползотворно използване в интернет пространството.

Да не губим време, защото то е  ценно, затова посетете сайта ни ако вече не сте го направили там ще може да прочетете какво сме ви подготвили за да се научите да създадете сами страницата си, а след това и какви стъпки ще са необходими да поддържате  вашата Facebook страница.

Вижте материала тук:
– създаване на страница във фейсбук;

Това разбира се е само началната стъпка за дегиталното поддържане на вашият сайт във Фейсбук .

 

Какво още ви предлагаме в дигитална агенция NewSoftCom?

Предлагаме също  дизаин и изработка на различни сайтове чрез WordPress, като  корпоративни, онлайн магазини, блогове, видео, сайтове с платен достъп и др за повече вижте тук:

– дизайн и изработка на уебсайт;

Ние знаем как да изградим концепцията и структурата на сайта така че да може да заведем посетителя от лендинг страницата, до страницата за поръчка и плащане с неотразим дизайн и маркетинг стратегия, с която вашият сайт да продава успешно.

При условие че изберете нас получавате не само Дизайн и Изработка на уебсайт, но и дългогодишно партньорство в областа на дигиталният маркетинг!

Вижте още и това:
– Оптимизация на саит;

Ние смятаме че подходът към всеки бизнес е строго специфичен, за това ще е необходимо да научим повече за вас и  вашата деиност за да говорим по – конкретно какви стъпки могат да бъдат предприети по нататък за дегитализацията на вашата дейност, затова свържете се с нас при нробходимост ние сме на ваше разположение!

Защо да ползваме дигиталните услуги на NewSoftCom?

За последните 8 години ние създадохме много партньорства и приятелства и винаги сме се старали да бъдем запомнени, както с добрата работа, така и като лоялни и доверени бизнес партньори. Ето и някои от тези които избраха да работят с нас Douglas Beauty Zone, Happy Women, Top Seller и др.

Повече за присъствието на вашият бизнес в интернет пространството на страницата на агенция NewSoftCom. Там вие може да научите повече за това как ние и нашите партньоири работим успешно в тази област!

Други наши публикации:
– Facebook реклама за прохождащи;