Гугъл Оптимизация(SEO)

Ако вече сте собственик на уебсайт, сигурно сте забелязали, че е много трудно да привлечете интернет потребители на Вашия уебсайт, ако те въобще не са чували за Вашия бизнес. Цялостната оптимизация и повишаване на трафика към уебсайта зависи, както от чисто технически манипулации, така и от прилагането на чисто маркетингови стратегии за по-лесна реализация на Вашия бизнес в интернет.

За да придобиете по-ясна представа, ще Ви изброим част от манипулациите, които извършваме за подобряване на трафика към един уебсайт:

Технически:
– Първоначална разработка на продукта спрямо изискванията за лесна оптимизация. – Оптимизация на ключови думи и други мета тагове. – Оптимизация на текстове и хипер връзки
– Писане на статии – гугъл обича ното съдържание.
– характеризиране на хипер връзките (коя връзка води посетители и коя извежда посетителите от Вашия уебсайт). – Оптимизация на изображения и алтернативни тагове.

– Изграждане на модул за абонамент за Вашия уебсайт.
– Изграждане на линкове. – Регистрация в уеб директории и каталози.

Маркетингови:
– Изграждане на партньорски взаимоотношения с други подходящи уебсайтове.
– Изграждане и поддържане на цялостна корпоративна идентичност в социалните мрежи – Facebook, Twitter и др.
– Изграждане и реализация на цялостна рекламна стратегия за реклама с Google Adwords.
– Изграждане и реализация на имейл маркетинг кампания.
– Разпространение на рекламни материали – ние разполагаме с обучен екип за разпространение на рекламни материали на територията на град София.

След като прочетохте горните характеристики сте разбрали, че увеличаването на трафика към един уебсайт е функция от много и различни манипулации.

 

сигурно ви интересува:

» Подръжка на Фейсбук Страница – Изработка на Фейсбук Приложение

» Гугъл Оптимизация (SEO)

» Поддръжка на Инстаграм